Neteja Bucal 

15% de descompte fins al 31 d'octubre

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? Has detectat tosca en les seves peces dentals? Ha arribat el moment de realitzar un tractament d'higiene bucal al teu animal de companyia per assegurar-li una boca neta i sana. 


Per què és necessària una higiene bucal a la teva mascota? 

Per evitar problemes comuns com les malalties periodontals i el mal alè, denominat halitosi. Les seves causes es deuen a diferents factors, encara que destaquem els següents:

 • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits. 
 • La consegüent acumulació de tosca. 
 • L'acidesa de la saliva 
 • La manca d'una correcta neteja entre les peces dentals

Serveis inclosos 

 • Anestèsia general. 
 • Neteja de tosca. 
 •  Assessorament preventiu. 
 • Descompte del 10% en productes de botiga per a la higiene bucal.

Serveis opcionals

 • Analítica prequirúrgica 
 • Fluïdoteràpia
 • Hospitalització

Preu Neteja Bucal Gos fins 30kg

155€ sense dte. (IVA Inclòs)

131,75€ 

Preu Neteja Bucal Gos de més de 30kg

185€ sense dte. (IVA Inclòs)

157,25€

Preu Neteja Bucal Gat

130€ sense dte. (IVA Inclòs)

110,50€

Anàlisi pre-quirúrgic (hemograma i bioquímica sanguínia)

66€ sense dte. (IVA Inclòs)

56,10€


Fluïdoteràpia i hospitalització

59,25€ sense dte. (IVA Inclòs)

50,36€

En què consisteix una higiene bucal? 

La malaltia periodontal provoca una acumulació de tosca a les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions a la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals a la nostra clínica veterinària de Sant Feliu de Llobregat. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar la tosca de totes les peces dentals. Tot i que es tracta d'un procés senzill de practicar pel veterinari, necessita un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives 

Amb aquestes tres senzilles regles podràs tenir cura perfectament la salut bucal de la teva mascota:

El raspallat de les dents 

Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà, sens dubte, la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb els professionals de Lacueva Rodrigo Centre Veterinari de Sant Feliu de Llobregat els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

Selecciona una bona alimentació 

Existeix en el mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota. Per aquest motiu, deixa't guiar pel teu veterinari sobre quina és la millor alimentació per la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de tosca a les dents de la teva mascota. Deixa de pensar que això és el millor per a ell.

Complements específics 

Disposes al mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció, que segur els nostres professionals t'aconsellaran, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota. Consulta al veterinari quin és l'ideal i més adequat.

Al nostre centre veterinari de Sant Feliu de Llobregat realitzem una neteja bucal a la teva mascota amb total seguretat i garantia.


Ara tenir cura de la teva mascota és més fàcil. Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre. T'ajudem a cuidar de la teva mascota amb el PAGAMENT FRACCIONAT FRAKMENTA. 

Contacta amb nosaltres